skip to Main Content
Puur Wonen in Kaatsheuvel

Voorbereidingen bouw gestart

Sinds enkele weken zijn we gestart met voorbereidingen voor de start van de bouw van de nieuwbouwwoningen. Op dit moment is Hoefnagel Totaalbouw druk bezig met de bouwplaatsinrichting en met het inmeten van de bestaande situatie. De bouwrijpwerkzaamheden zijn inmiddels ook opgestart. Dit wordt gedaan in samenwerking met Aannemingsbedrijf Van Der Zanden uit Moergestel. Zij dragen zorg voor het bouw- en woonrijp maken van het complete project De Els II.

Omwonenden hebben hierover inmiddels een bewonersbrief ontvangen van Van der Zanden met informatie over de werkzaamheden die zij uitvoeren op het terrein.

Op de hoogte blijven
Veel omwonenden hebben zich in het verleden al aangemeld voor de nieuwsbrief voor plan de ELS II. Mocht u zich hier nog niet voor aangemeld hebben dan kunt u dit alsnog doen op via contact.  Met periodieke email-nieuwsbrieven proberen we eenieder op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij project De Els II.

Stel een vraag
Op www.els-kaatsheuvel.nl/stel-een-vraag kunt u ook vragen stellen of opmerkingen plaatsen.
Mocht u bijvoorbeeld een verdachte situatie zien op de bouw na werktijden, dan vinden wij het erg prettig als u dit bij ons meldt.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 0416-332898 voor eventuele vragen of opmerkingen (Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur).

Wij gaan ervan uit dat we de overlast tijdens onze werkzaamheden tot een minimum kunnen beperken, echter voorkomen kunnen we het nooit helemaal.