skip to Main Content
Puur Wonen in Kaatsheuvel

Wonen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, een bedrijvig en sfeervol dorp wat de afgelopen jaren in veel opzichten groei heeft doorgemaakt. Het dorp bruist en Kaatsheuvelnaren weten elkaar te vinden met tal van activiteiten voor jong en oud. De evenementenkalender van Kaatsheuvel staat vol en het centrum krijgt steeds meer kleur en variatie. Ondernemers doen mee en het dorp kent een groot aantal nieuwe bedrijfsactiviteiten en -initiatieven. Nog maar niet te spreken van het prachtige Efteling-park wat het dorp een echt gouden randje geeft.

Het dorp is van vele voorzieningen voorzien op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en sport. En is het niet direct in het dorp te vinden…. Kaatsheuvel ligt zeer centraal tussen de grote steden ‘s Hertogenbosch, Tilburg en Breda en de stad Waalwijk ligt om de hoek.

In Kaatsheuvel is altijd wel wat te doen, maar er is ook rust en ruimte voor recreatie met natuurlijk de Loonse & Drunense Duinen op steenworp afstand. Om die reden weten steeds meer toeristen het dorp te vinden voor een long- of shortstay verblijf.

Wonen in De Els II

De Els II is een inbreidingsproject aan de rand van het centrum van Kaatsheuvel. De woonwijk wordt gerealiseerd tussen de Markstraat, Gasthuisstraat, Langemeer en de Controfort.