Puur Wonen in Kaatsheuvel

In de eerste fase worden een groot aantal verschillende woningtypes gerealiseerd. Aan een hofje, direct achter de Gasthuisstraat zijn multifunctionele woningen ontworpen, die naast een woonkamer ook een badkamer en slaapkamer op de begane grond hebben. De woningen zijn vrijstaand geschakeld en hebben een eigentijds uiterlijk gekregen. Daarmee krijgt het hofje ook een eigen gezicht.

Hier omheen, aan de toegangslaan tot het plan zijn een aantal twee-onder-een kapwoningen gesitueerd, die onderling van opzet verschillen, maar allen zeer ruim bemeten zijn. Er zijn woningen ontworpen die met name op de begane grond een groot woonprogramma hebben. Er zijn woningen ontworpen met erkers op de hoeken en woningen die met name op de verdiepingen een groot woonprogramma hebben.

De kopers hebben de mogelijkheid om de woningen te personaliseren. Zo kan er bij een aantal woningtypes bijvoorbeeld gekozen worden of de woonkamer aan de voorzijde of aan de tuinzijde komt te liggen.

De vormgeving van de twee-onder-een kapwoningen is wat klassieker gemaakt. Royale overstekken, grote raampartijen en de toepassing van erkers bepalen het beeld. De gevels worden uitgevoerd in roodbruin metselwerk en de dakpannen zijn antracietkleurig. Met deze elementen krijgen de woningen een luxe uitstraling, waarin
het fijn vertoeven is.

Naamloos
Naamloos
De Els Kaatsheuvel
De Els Kaatsheuvel 4
NaamloosDe Els KaatsheuvelDe Els Kaatsheuvel 4